top of page

Født Klog fortæller i ord og billeder, hvordan der kan skabes større respekt omkring det nyfødte og lille barn. Bogen fortæller, hvordan vi gennem kommunikation med barnet kan opnå større respekt omkring barnet og gøre det lettere at være forældre. Bogen fortæller tillige at barnet fornemmer hvordan forældre har det og hvordan stemningen omkring barnet er og barnet reagerer på disse signaler. Barnets medfødte intuition er en spændende bevidstgørelse og kan forklare meget omkring barnets gråd og andre reaktioner barnet kommunikerer igennem. Bogen beskriver med eksempler fra min hverdag som sundhedsplejerske, hvordan kommunikation har gjort dagligdagen lettere og helbredet bedre.

  • "Født klog er bare en bekræftelse på de oplevelser, jeg husker da jeg gik hjemme med mine små børn i starten af 90'erne. Jeg kan derudover også genkende mange situationer fra mit arbejde som pædagog i en børnehave. Bogen kan hjælpe vi hurtigt og glemsomme voksne til at behandle børnene med respekt."

    Karen-Kirstine J 

  • "Rigtig god bog. Nem at læse for alle. Giver nogen gode syn og forståelser på den lille baby. Alle som venter barn bør læse den."

    Karin H​

Få det første kapitel af

Født Klog 

som e-bog

HENT NU

Født Klog

GET THE 1ST CHAPTER OF
'BORN WISE' AS AN E-BOOK

bottom of page